Shporta ime
Karta juaj është bosh.
Kodi i produktit: {{ item.code }}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
Totali {{ order.final_cost }}
SI TË POROSIS

Për të bërë një porosi në www.intersport.com.al, ju lutem ndiqni hapat e mëposhtëm:

1. Futuni në kategorinë përkatëse dhe zgjidhni produktin e dëshiruar. Zgjidhni ngjyrën, masën dhe sasinë (në rast se doni më shumë se 1 sasi).

2. Shtoni produktet e përzgjedhura në shportë.

3. Klikoni ikonën e shportës në krye të faqes, në anën e djathtë dhe klikoni butonin përfundo porosinë.

4. Për të proçesuar porosinë keni në dispozicion disa mënyra:

  • “Vazhdoni si vizitor” – Mund të vazhdoni pa qenë e nevojshme të regjistroheni.
  • “Vazhdoni nëpërmjet Facebook ose Gmail” – Nëse keni një llogari në Facebook ose adresë Gmail.
  • Duke krijuar një llogari. – Do t’ju kërkohen të dhëna si Emri, Mbiemri, Nr. i Kontaktit, adresa e-mail dhe një Fjalëkalim.
  • Duke hyrë në llogarinë tuaj nëse jeni regjistruar tashmë në www.intersport.com.al.

5. Pasi të keni zgjedhur mënyrën se si doni të vazhdoni, do t’ju kërkohet adresa e faturimit ku të dhëna të detyrueshme për të vazhduar janë Emri, Mbiemri, Nr. i Kontaktit dhe Adresa e saktë.

6. Më poshtë do t’ju kërkohet Adresa e Transportit, adresa ku do t’ju vijë porosia nga korrieri. Nëse kjo adresë është e njëjtë me adresën dhe të dhënat e faturimit, mjafton të klikoni kutinë “Njësoj si detajet e faturimit".

7. Zgjidhni mënyrën e pagesës (Paguaj në momentin që merr porosinë, Kartë krediti/debit ose Paypal).

8. Kliko VAZHDO, dhe përfundo porosinë.

Ju do të njoftoheni në email për konfirmimin e porosisë dhe gjithë detajet e nevojshme.

Listë e re
Shtoni listën
Anullo